undefined

Populære søgninger

  Newport Collection
  Newport image

  27 YEARS OF DEFINING HOMES

  THE STORY OF NEWPORT


  Our Story

  "Når jeg svarer på spørgsmålet om, hvornår og hvordan Newport blev grundlagt, mødes jeg altid af forbavselse. De fleste tror, at Newport er en gammel virksomhed, der har eksisteret i evigheder. Det gør mig glad, for det viser, at Newport har en sjæl og en identitet, der strækker sig længere tilbage end den historie, vi har skabt."

  - Bo-Wilhelm Horndahl

  1997

  Owe Sporrong og Marcel van der Meyden starter den første Newport-butik på Sveavägen i Stockholm.

  1999

  Newport begynder selv at producere sengesæt og andre boligtekstiler såsom frottéhåndklæder, badekåber og plaider.

  2001

  Newport åbner sin anden butik i stormagasinet Nordiska Kompaniet med 5 inspirerende rum i den typiske Newport-stil.

  2008

  Newport-stilen er blevet et begreb inden for boligindretning, og butikken i NK i Stockholm udvides til det dobbelte areal.

  2012

  Newport åbner en butik i Norrköping, hvor småtingssortimentet udvides, og der sættes større fokus på salg af eksklusiv boligindretning.

  2012

  Newport starter fremstilling af møbler i eget regi for at imødekomme den store efterspørgsel efter eksklusive møbler af høj kvalitet.

  2012

  En ny butik åbnes i Bromma Blocks. Takket være indkøbscenterets unikke udformning, hvor man passerer gennem butikkerne, bliver den omgående en succes.

  2013

  Newport åbner en butik i Linköping, hvor boligindretning og møbler blandes i inspirerende miljøer.

  2013

  Newport udstiller på en af verdens største messer for boligindretning i Paris. Det sætter gang i virksomhedens salg til internationale forhandlere.

  2015

  Newport åbner en butik i det centrale Västerås med fokus på småtingssortimentet og udvalgte møbler.

  2015

  Newport åbner for salg via webshoppen, som har over 3.000 produkter i sortimentet. Ved årets udgang er webshoppen Newports mest succesrige salgskanal.

  2017

  Sidst på året åbnes en butik på et af verdens mest eksklusive skisportssteder – Åre.

  2017

  Newport åbner sit første Premium Outlet i Västerås. En butik på 400 m2 fyldt med flotte boligindretningsartikler, kvalitetsmøbler og kollektionsprøver.

  2018

  Newport lancerer konceptet Newport Design Studio med egne indretningskonsulenter, som hjælper vores kunder over hele Europa med deres indretningsprojekter.

  2018

  En ny flagskibsbutik åbnes i indkøbscenteret Norrköping Linden! 350 m2 fyldt med unikke møbler, belysning, tekstiler og boligindretning håndplukket fra alle afkroge af verden.

  2019

  Newport åbner sit nye butikskoncept Newport Atelier i indkøbscenteret Norrköping Linden. En butik, hvor Newports unikke signaturprodukter præsenteres med pomp og pragt og får den opmærksomhed, de fortjener.

  2020

  Newports flagskibsbutik i NK i Stockholm gennemgår en omfattende renovering. Butikkens forvandling er enestående: Her mødes kunderne nu af møbler og boligindretning i storslåede miljøer. Newport-butikskonceptet Newport Atelier får også plads i den nyrenoverede butik.

  2020

  Newport åbner et af Sveriges største boligoutlets i indkøbscenteret Norrköping Ingelsta! 1.700 m2 fyldt med møbler, eksklusivt design og tidløs boligindretning, altid med 20-70 % rabat.


  2021

  Newport tager det første skridt uden for Sverige og lancerer en webshop i Finland, så kunderne også her kan klikke eksklusive møbler og boligindretningsartikler hjem.

  2021

  Newports klassiske Christmas Shop får et løft med en udvidelse af butiksarealet i NK i Stockholm. Kunderne bydes velkommen i et 300 m2 stort, magisk univers af julepynt, julegaver og inspiration. En tradition, der er blevet en højt skattet del af julehandlen.


  2022

  Newport fortsætter med at udvide i Norden og åbner i 2022 en norsk webshop.


  2023

  I Göteborg slås dørene op til en 260 m2 stor butik i stormagasinet Nordiska Kompaniet. Den nye butik åbnes i første omgang som en traditionel Newport Christmas Shop.


  2023

  Newport tager skridtet ud i Europa og lancerer en europæisk webshop. I 2023 lanceres også webshops i Nederlandene og i Danmark.


  Bo-Wilhelm Horndahl

  "There are pieces that furnish a home. And those that define it."