Populære søgninger

  Newport Collection

  A WORLD OF FLOWERS

  Newport står i fuld flor

  Gå på opdagelse i vores vidunderlige kollektion ad kunstige planter, som vi har skabt med inspiration fra verdens mest overdådige haver. Fornemme afskårne blomster, frodige grønne blade og mægtige træer. Velkommen til Newport Flower World – en verden af farvestrålende frodighed.

  Flower World

  MOST LOVED

  Storsælgende grokraft

  Hortensia, orkidéer, roser og spirende kviste. Visse blomster udstråler ganske enkelt klassisk skønhed og går derfor aldrig af mode. Her har vi samlet et udvalg af vores kunstige planter, som er ekstra populære hos mange af vores kunder. Med disse planter af eksklusive materialer kan du smykke dit hjem vegetation, som aldrig visner.

  CUT FLOWERS

  Stilfulde buketter

  Ved at blande flere af vores smukke afskårne blomster kan du på enkel vis skabe smukke buketter og blomsterarrangementer. Her finder du yppige solitærer, som er perfekte kombinere til overdådige buketter, der er både personlige og dekorative. Sæt dem i en dekorativ urne eller vase, og tilfør dit hjem et levende udtryk med naturens skønhed.

  Flower World

  FRAGRANCED FAUX FLOWERS

  Côte Noire Collection

  Gå på opdagelse i vores serie af eksklusive kunstige blomster og dufte fra Côte Noire. Inspirationen kommer fra det franske landliv, hvor duften af blomster blandes med aromaen fra det lokal bageri, frugt og teer. Alla produkter i serien sælges i fantastiske gaveæsker, som gør dem helt perfekte at give i gave til én, du har kær.

  Flower World

  GREAT DEALS

  Newport Flower Outlet

  I vores Flower Outlet finder du kunstige planter af allerhøjeste kvalitet til nedsat pris. Her sælger vi fine, uskadte eksemplarer fra fotoshoots, fortrudte kundekøb eller overskud fra lagre, butikker eller leverandører. Sortimentet ændres kontinuerligt.