Nytårs borddækning
Nytårs borddækning
Nytårs borddækning

FESTIVE SEASON

NYTÅRS BORDDÆKNING

FESTIVE CELEBRATION

Dæk op til nytårsfest

Byd det nye år velkommen med et smukt dækket bord. Nytårsaften er en højtid, hvor du virkelig kan give den gas med borddækningen. Præsenter dine gæster for et nytårsbord med luksuriøse detaljer i sølv kombineret med smukke glas, porcelæn med flotte detaljer og festlige blomsterarrangementer.

Nytårs borddækning

LUXURY DINING

Dæk op med Palladio

Vores mest eksklusive serie af smukke tallerkener og kopper, der er fremstillet af det fineste benporcelæn. Palladio har et ikonisk reliefmønster indrammet af dekorative sølvkanter. Porcelæn, der gør middagen til en udsøgt helhedsoplevelse.

Palladio frokosttallerken 6-pak

Palladio frokosttallerken 6-pak

Yndig forretstallerken til en komplet borddækning.
Palladio-forretstallerkenen giver din borddækning et endnu mere stilfuldt udtryk. Placér forretstallerkenen på middagstallerkenen i samme serie, og læg menuen ovenpå for at opnå en elegant stemning. Sælges i 6-pak.
1.179 kr.
Nytårs borddækning

FESTIVE CELEBRATION

Fremhæv opdækningen med sølvdetaljer

Ved at dække op med sølvdetaljer kan du give bordet et ekstra elegant præg. Det glitrende sølv tilfører et strejf af luksus og efterlader et sofistikeret indtryk, som fuldender borddækningen, uanset din stil. Dæk op med sølvdetaljer såsom bestik, servietringe eller lysestager for at skabe en gennemført eksklusiv atmosfære.

Abbey bordkortholder

Abbey bordkortholder

En raffineret detalje, der tilfører det dækkede bord elegance.
Når du sætter et flot kort i holderen, skaber den spejlblanke sølvoverflade en dramatisk effekt.
209 kr.
Abbey sovsekande

Abbey sovsekande

Smuk sovsekande i sølv.
En både praktisk og dekorativ detalje, som du kan sætte på middagsbordet for at give opdækningen et raffineret udtryk.
1.099 kr.
Nytårs borddækning

FESTIVE CELEBRATION

Dæk op med glas

Drikkevarerne er ofte en vigtig del af middagen, særligt ved højtiderne. Når du inviterer til selskab, er det en god idé at tænke grundigt over, hvilke drikkevarer du vil servere, så du kan dække op med de helt rigtige glas. Glas i forskellige udførelser og stilarter skaber en spændende dynamik på det dækkede bord, samtidig med at de højner drikkeoplevelsen.

Nytårs borddækning

TIPS TIL DRINKS

Dry Martini

5 cl gin
1 cl tør vermouth
1 grøn oliven

Hæld ingredienserne i et blandeglas sammen med masser af is, og rør rundt. Sigt derefter drinken over i et glas, og pynt med en oliven på en cocktailpind.

På billedet serveres drinken i et Manhattan Martiniglas.

Nytårs borddækning

TIPS TIL DRINKS

Negroni Sbagliato

3 cl campari
3 cl rød vermouth
6-10 cl mousserende vin
1 skive appelsin eller en strimmel appelsinskal

Bland campari og vermouth i et blandeglas sammen med masser af is, og rør rundt. Hæld drinken over i et glas, og fyld op med mousserende vin. Pynt med appelsinskive eller -skal.  

På billedet serveres drinken i et Manhattan Cocktailglas.

Nytårs borddækning

SPARKLING DETAILS

Giv borddækningen et ekstra pift

 For at højne atmosfæren og give fejringen af det nye år et ekstra strejf af glamour og luksus kan du vælge at servere aftenens dessert i eksklusive cocktailglas. Du kan også give borddækningen et ekstra festligt pift ved at dyppe kanten af glassene i sukkerlage og umiddelbart derefter i glitter. Hvis du har små glas såsom snapseglas, fungerer de flot som lyslygter på nytårsbordet.

Nytårs borddækning

NYTÅRSDESSERT

Hvid chokolademousse med brunkagesmuld

10 brunkager
25 g smeltet smør
3 dl piskefløde
100 g hvid chokolade
1 æg

Knus brunkagerne, og bland dem med det smeltede smør. 

Smelt derefter chokoladen i et vandbad. Pas på, at den ikke bliver for varm; den må kun lige akkurat være smeltet. 

Pisk æg og fløde i hver sin skål. Fløden skal være meget let pisket.

Tilsæt den let afkølede chokolade til ægget under kraftig omrøring. Brug alternativt en håndmikser på lav hastighed.

Vend derefter flødeskummet i lidt ad gangen, indtil du får en ensartet og glat mousse

Server moussen på en bund af brunkagesmuld, og pynt med friske bær og et lille stykke chokolade.

På billedet serveres desserten i et Manhattan Cocktailglas.

Nytårs borddækning

NYTÅRSDESSERT

Hvid chokolademousse med brunkagesmuld

10 brunkager
25 g smeltet smør
3 dl piskefløde
100 g hvid chokolade
1 æg

Knus brunkagerne, og bland dem med det smeltede smør. 

Smelt derefter chokoladen i et vandbad. Pas på, at den ikke bliver for varm; den må kun lige akkurat være smeltet. 

Pisk æg og fløde i hver sin skål. Fløden skal være meget let pisket.

Tilsæt den let afkølede chokolade til ægget under kraftig omrøring. Brug alternativt en håndmikser på lav hastighed.

Vend derefter flødeskummet i lidt ad gangen, indtil du får en ensartet og glat mousse

Server moussen på en bund af brunkagesmuld, og pynt med friske bær og et lille stykke chokolade.

På billedet serveres desserten i et Manhattan Cocktailglas.

Vores eksperter er online

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores produkter, skal du bare sige til!

Kommunikationen foregår på engelsk eller svensk. Vedrørende spørgsmål om din igangværende ordre
kontakt vores support her.

Vores eksperter er offline

Vi er i øjeblikket ikke tilgængelige i chatten, men du kan kontakt vores support her.

Vores eksperter er online

Newport Support
false

Kommunikationen foregår på engelsk eller svensk.